dimarts, 22 de maig del 2007

4 anys de la meva Ruteta

Avui la meva Ruteta, és a dir, la meva Rut fa 4 anys. Sembla mentida!. Li han regalat durant la setmana moltes coses. Nosaltres un teatre de titelles i li ha agradat molt, encara que el seu germà, en Pol, hi ha jugat més que ella.

Hoy mi Rut ha cumplido 4 años. ¡Parece mentira!. Durante la semana le han regalado un montón de cosas. Nosotros un teatro de mayonetas y le ha gustado mucho, aunque su hermano Pol es quien más ha jugado.









Quilt Barcelona

També estic a punt d'acabar el "Quilt Barcelona" que he estat fent segons un model de la revista "Patchwork Secrets".

También estoy a punto de acabar el "Quilt Barcelona" que estado montando según un modelo de la revista "Patchwork Secrets".

Colxa petita acabada

He acabat la colxa pel sofà de les robetes alegres que vaig comprar a la fira de Sitges. Ahir em va arribar la guata per correu i no em vaig poder estar d'acabar-la.

He acabado la colcha para el sofá de telas alegres que compré en Sitges. Ayer llegó el relleno por correo y no podía pasar un dia sin acabarla.

dilluns, 14 de maig del 2007

DIUMENGE DE MAIG


Ahir vem disfrutar d'un dia meravellós al Berguedà. La llum del sol donava intensitat a tot alló que es movia ple de vida. Quin diumenge més fantàstic!.


Ayer disfrutamos de un dia maravilloso en el Berguedà. La luz del sol intensificava todo lo que se movia lleno de vida. ¡Que domingo tan fantàstico!.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...