dijous, 30 d’agost del 2007

La Marató de l'estiu

Benvinguts, ben retrovats. Hem estat perduts uns quants dies més, primer pel poble un altre cop i després per Eurodisney. Des d'aquí vull saludar a tots aquells que han compartit dies tant meravellosos i en especial una salutació dedicada a Xesco "BLLLooooGGGssssPPPooootttttt".

Bienvenidos, bien hallados. Hem estado perdidos unos quantos días más, primero en el pueblo y luego por Eurodisney. Desde aquí quiero saludar a todos aquellos con quien hemos compartido dias tan maravillosos y en especial un saludo dedicado a Xesco "BLLLooooGGGssssPPPooootttttt".

Al poble vem anar a la piscina on s'estava ideal prenent el sol o bé fent unes picinetes amunt i a vall amb en Pol que per fi ja ha aprés a nadar. Un dia ens va ploure i quan va acabar tots els de can Fanga a buscar cargols. Haig de dir que pels marges del riu "deu ni do" la quantitat que hi havia. Després va venir la primera marató de l'estiu que va ser la festa major. En acabar vem tornar a la ciutat dia i mig abans de la segona marató que va ser Eurodisney. Encara ens dura el cansament.

En el pueblo hemos ido a la piscina donde se estava ideal tomando el sol o nadando piscina arriba y abajo con Pol que por fin ha aprendido a nadar. Un dia nos llovió y cuando acabó, todos los de can Fanga fuimos a buscar caracoles. Había un monton por los márgenes del rio. Luego vino la primera maratón del verano que fué la fiesta mayor. Cuando esta acabó, volvimos a la ciudad y un dia y medio después, vino la segunda maratón que fue Eurodisney. Aún nos dura el cansancio.






Tot i això, em va donar temps de pintar una mica, encara que un està a mitges perquè necessitava que es sequés per endur-me'l i a final no ho vaig fer.
De patchwork i cosir no m'ha donat temps de fer res, només retocar les disfresses dels nens que tenia preparades per l'últim dia de les festes, un de catwoman i l'altre de Robin Hood. Per cert a Eurodisney els he comprat una disfressa a cada un dels pirates del Caribe, per estalviar-me una mica l'estres l'any que ve, eren molt maques pel preu que tenien. Penjo una foto per a qui vulgui tenir una idea del model.


A pesar de todo, me dió tiempo de pintar un poco, aún estoy a medias de uno ya que necessitava que se secará para llevarmelo y al final no lo hice.
De patchwork y costura no me ha dado tiempo de hacer nada, solo retocar los disfraces de los niños que tenia medio preparados para el último día de fiesta, uno de catwoman y otro de Robin Hood. Por cierto, en Eurodisney les he comprado un disfraz a cada uno de los Piratas del Caribe, para ahorrarme un poco el estres el año que viene, eran muy bonitas para el precio que tenian. Cuelgo una foto para quien quiera tener una idea del modelo.



Quin cansament.............!!!!!!!!!!!

Que cansancio ..............!!!!!!!!!!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...