dimarts, 23 d’octubre del 2007

Sunbonnet

Fa temps que volia fer una aplicació de "Sunbonnet", és a dir, d'aquestes nines encantadores que recorden tan a "La casa de la pradera" i a aquella nina que hi havia quan era petita i que es deia també Laura. Quantes coincidències, no?, totes ens diem igual. Bé, començar un quilt amb aquest tema era convertir-lo amb un UFO, i de moment no trobava destinació. Però, 'altre dia vaig anar a comprar a un outlet prop de casa. La meva filla necessitava un xandall per l'escola i allí vaig trobar una oferta boníssima, i no era "rosa", l'únic problema estava en que la samarreta era una miqueta gran. Aleshores vaig pensar que tallant per aquí i per allà la deixaria a la mida, però que a tres euros valia la pena. De repent vaig recordar les sunbonnets, taxan! i si li ficava una en mig de la luxosa samarreta? Perfecte!
Hace tiempo que quería hacer una aplicación "Sunbonnet", es decir, una de aquellas encantadoras figuras que recuerdan a "La casa de la pradera" y a aquella muñeca de mi infancia y que también se llamaba Laura. ¡Cuantas coincidencias!, ¿no?, todas nos llamamos igual. Bien, empezar un quilt con este motivo era convertirlo en un UFO, y de momento no encontraba destino o destinatario. Pero el otro dia fui a comprar a un outlet cerca de casa. Mi hija necesitaba un chandal para la escuela y allí encontré una oferta estupenda y no era "rosa", el único problema radicaba en que la camiseta era un poco grande. Entonces pensé que si cortaba por aquí y cortaba por allá la dejaría perfecta, y que a tres euros valía la pena. De repente recordé las sunbonnets, ¡tachán! ¿Y si ponía una en medio de la lujosa camiseta? ¡Perfecto!

dijous, 18 d’octubre del 2007

Un bolso

Aquí teniu l'últim treball que he fet, un bolso. L'altre dia vaig retrobar-me amb aquests blocs de color verd que fa temps havia fet, just eren quatre, aleshores em vaig recordar d'aquest model de bolso i vaig pensar que potser quedaria bé.

Aquí teneis el último trabajo que he hecho, un bolso. El otro dia me reencontré con estos blocs de color verde que hacia tiempo que había hecho, justo eran cuatro, entonces recordé este modelo de bolso y pensé que seguramente quedaría bien.


No si pot portar molt de pes, perquè només he acolxat amb guata i potser li havia d'haver posat un reforç més dur al fons.

No se puede poner mucho peso ya que solo he acolchado con guata y puede que le tubiera que poner un refuerzo más duro en el fondo.

dilluns, 1 d’octubre del 2007

Feliç aniversari

Sento no anar més ràpid amb les feinetes que faig, però és que aquest setembre ha estat una mica ple, com tots els setembres. Tenia d'abans de l'estiu programat fer un camí de taula o "tapete" o com es digui per l'aniversari dels meus pares. És per a una tauleta de te que tenen on la meva mare tenia posada una espècie d'alfombra per a que els nens no la ratllessin o tranquèssin. Tenia programat utilitzar uns blocs en verd, per convinar amb la resta del menjador, però quan ja tenia fets vuit, em vaig adonar que no ho havia planificat bé i com a l'hora va arribar una comanda de la botiga on line Fat Quarter Shop, vaig pensar que millor tornar a començar i planificar-ho tot el millor possible. Al final en una setmana l'he acabat i no ha quedat malament, a mi m'agrada i a ells els ha encantat. Dissabte van celebrar el seu 54è aniversari de casament. Que guapus!
Siento no ir más deprisa en los trabajitos que hago, pero es que este septiembre, como todos, ha estado un poco lleno de acontecimientos. Tenia programada desde antes del verano un camino de mesa, "tapete" o como se llame para el aniversario de mis padres. Es para una mesita de te en la que mi madre ponía una especie de alfombra para que los niños no la rallaran ni rompieran. Quería utilizar unos bloques en verde para convinar con los colores del comedor, cuando ya tenía ocho me di cuenta que no lo había planificado bien y coincidiendo con un pedido de Fat Quarter Shop, pensé que lo mejor era empezar por el principio y planificarlo lo mejor posible. Al final, en una semana acabé el trabajo y creo que no ha quedado nada mal, a mi me gusta y a ellos les ha encantado. El sábado celebraron su 54 aniversario de boda. ¡Que guapos!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...