divendres, 29 de febrer del 2008

Per fi Sitges

Per fi Sitges ... i en un dia amb un clima tan maco. Primer donar gràcies a Anna OP de Filart que molt amablement m'ha saludat tenint moltíssima feina en el seu estand de la fira. M'ha fet molta il·lusió, estava superemocionada i nerviosa, era el primer cop que coneixia en persona a una bloguera amb la que intercanvio impresions.

Després de la Fira, hem anat a les exposicions. La veritat veritat és que no m'ha desagradat gens veure tot el que he vist, com aquest mon del patchwork m'encanta, no ha estat cap decepció, al contrari. El que voldria remarcar és que l'any passat em va captivar i sorprendre molt més tot el que hi havia des del concurs fins les exposicions. Invito des d'aquí a tothom que passi a veure tot el que hi ha que és molt i en "cantiduvi" i per a gustos colors o patchwork. Aquests quilts han estat els meus favorits, algún altre més, encara que em falta decidir-me. El del "Laberinto del Fauno" és de MARGA BARRIO.


Por fin Sitges ... y en un día con un clima tan bueno. Primero dar gracias a Anna OP de Filart que muy amablemente me ha saludado teniendo mucho trabajo en su estand de la feria. Me ha hecho mucha ilusión, estaba superemocionada y nerviosa, era la primera vez que conocia en persona a una bloguera con la que intercambio impresiones.

Después de la Feria hemos ido a las exposiciones. La verdad verdad es que no me ha defraudado nada de lo que he visto, como todo lo que es patchwork me encanta, no me ha decepcionado, más al contrario. Lo que quisiera remarcar es que el año pasado me cautivo y sorprendió mucho más todo lo que vi, tanto las exposiciones como el concurso. Invito desde aquí a todo el que quiera pase a ver todo lo que hay que es mucho y en "cantiduvi" y para gustos colores o patchwork. Estos quilts son mis preferidos aunque alguno más falte poner, me falta decidirme. El del "Laberinto del Fauno" es de MARGA BARRIO.

dissabte, 9 de febrer del 2008

Últimes compres


Aquesta setmana ha estat una setmana de compres, no tinc molt clar que faré, però segur que aviat estaré capficada en alguna cosa, potser teniu alguna idea que donar-me. És que tot és tan irressistible!. Per cert ja he trobat entrades pel festival de Sitges, a Nice works del carrer Urgell, per a qui li interessi ja ho sap.

Esta semana ha sido una semana de compras, no tengo muy claro que es lo que haré, pero pronto estaré metida en alguna cosa, puede que alguna tenga alguna idea que darme. !Es que todo es tan irresistible¡ Por cierto ya he encontrado entradas para el festival de Sitges, en Nice works de la calle Urgel, para quien pueda interesar.

dimarts, 5 de febrer del 2008

On trobar entrades Festival Sitges 08?

Algú sap on puc comprar entrades anticipades pel festival de Sitges? No hi ha manera que trobi on. M'agradaria saber-ho perquè l'any passat amb el grup que anava hi havia qui no tenia l'entrada abans d'hora i vem tenir algún problema per veure les exposicions. I també voldria saber si a part dels cursets hi ha alguna exposició que no ens haguem de perdre.

¿Alguien sabe donde puedo comprar entradas anticipadas para el festival de Sitges? No hay manera que sepa donde. El año pasado tuvimos algún problema con el grupo que iba, ya que algunas no teniamos entrada y no en todas las exposiciones vendían. También quisiera saber si a parte de los cursillos hay alguna exposición que no debamos perdernos.

dissabte, 2 de febrer del 2008

Anys nous, canvis nous

Aquesta setmana faig anys, i he començat a reciclar-me, estem en aquesta cultura del reciclatge. Tinc tot el que vull, no necessito res, sóc feliç, per tant del que hi ha doncs a reciclar, per canviar una miqueta i que no sigui la vida tan monòtona. Per tant, el canvi en l'aspecte del blog és per aquesta raó. Potser li falta algún retoc, però el veig més clar i més acollidor i relaxant. Sembla un blog nou.

Durante esta semana cumplo años, y por ese motivo he empezado a reciclarme, estamos en esa cultura, la del reciclage. Tengo todo lo que quiero, no necesito nada, soy feliz, por tanto de lo que hay reciclo, para cambiar un poquito y que todo no sea tan monótono. Por tanto el nuevo aspecto del blog es por esta razón. Puede que le falte algún retoque, pero creo que se ve más claro, acogedor y relajante. Parece un blog nuevo.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...