dilluns, 27 d’abril del 2009

Dia de la mare

Avui he visitat el blog de la Tieta Rosa i m'ha dat una idea genial per fer-li un bon regal a la meva mare el pròxim diumenge. Amb unes teles molt ètniques que tenia i que no sabia que fer amb elles, he montat aquesta bossa de la compra ecològica per reduir les de plàstic, per poder portar al bolso plegadeta dins una butxaca interior. Espero li agradi. Ja us explicaré.
Hoy he visitado el blog de la Tieta Rosa y me ha dado una idea genial para hacerle un buen regalo a mi madre el próximo domingo. Con unas telas étnicas que tenia y que no sabia muy bien que hacer con ellas, he montado esta bolsa de la compra ecológica para reducir las de plástico, para poder llevar en el bolso dobladita dentro de un bolsillo interior. Espero le guste. Ya os explicaré.

dilluns, 13 d’abril del 2009

Pàsqua i altres vents


Llamps, trons, paraigües, arc de sant Martí, fang, foc, fum, molta xocolata, una mica de solet ... i quasi ja s'ha acabat.
Relámpagos, truenos, paraguas, arcoiris, barro, fuego, humo, mucho chocolate, un poco de sol ... y casi ya se ha acabado.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...