dissabte, 30 de maig del 2009

Camisa estiuenca

Aquests dies passejant i badant amb la intenció de anar renovant roba per la temporada d'estiu, m'he donat compte que les prendes de roba amb motiu patchwork estan molt de moda. Per tant, com tenia uns quadres convinats de Kaffe Fasset xulíssims li he fet a la meva filla aquesta camisa. Animo a fer-la, és molt senzilla i tothom hi té alguna cosa estupenda a dir, ha tingut molt d'èxit.

Feliç cap de setmana.

Estos días paseando con la intención de renovar el vestuario de verano, me he dado cuenta que las prendas de ropa con motivos patchwork estan muy de moda. Por tanto, como tenia unos cuadros de tela combinados de Kaffe Fasset estupéndos, le he hecho a mi hija esta camisa. Animo a hacerla ya que es muy fácil y tiene un gran éxito, todo el mundho tiene algo estupendo que decir.

Feliz fin de semana.

dimarts, 5 de maig del 2009

Tutorial sabatilles

Per a tota aquella gent que m'ha preguntat com fer les sabatilles, aquí teniu un tutorial molt fàcil perquè us animeu al club de les sleeppers.



Para todas aquellas que me habeis preguntado como hacer las zapatillas, aquí teneis un fantàstico tutorial para que os sumeis al club de las sleeppers.

dissabte, 2 de maig del 2009

Sleppers

Un altre regalet per aquests dies, aquestes bailarines, és un secret, però no he pogut més que fer-li unes fotos i ensenyar-vos-les. Són supercòmodes, animeu-vos.
Otro regalito para estos días, estas bailarinas, es un secreto, pero no he podido más y les he hecho un foto para enseñaroslas. Son supercómodas, animaros.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...