dijous, 22 d’abril del 2010

Sant Jordi 2010

Avui m'he posat mans a l'obra i m'he currat quatre pans de Sant Jordi. Que bons han sortit, requetebons! He seguit la recepta d'aquest blog i he quedat impresionada del resultat. Bé, us desitjo a tots que no us falti amor i si a més us regalen una rosa o un llibre, o una rosa i un llibre, molt millor.

Hoy me he puesto manos a la obra y me he currado cuatro panes de Sant Jordi. Que buenos han salido, requetebuenos! He seguido la receta de este blog y he quedado impresionada del resultado. Os deseo a todos que no os falte amor y si además os regalan una rosa o un libro, o una rosa y un libro, mucho mejor.

dimecres, 21 d’abril del 2010

A mitges…

Sóc aquí, eh? Tinc cosetes a mig fer, no puc ensenyar bé la imatge perquè és un regalet per a algú que es passeja de tant en tant per aquí i seria una mica compromés que veiés abans de la data, la sorpresa que li estic preparant. Quan ja l’hagi regalat, posaré una “fotico” bona per a que es vegi bé. Em fa ilusió la idea, ja que no n’he vist per cap blog, ni d’aquí, ni d’allà, ni d’enlloc, una petita foto en una revista australiana. Per tant ho deixo en suspens.

2010-04-21 Agulles d'estendre_AutoCollage_9_Images

Estoy aquí, ¿eh? Tengo cositas a medio hacer, no puedo enseñar bien la imagen porque es un regalito para alguien que se pasea de tanto en tanto por aquí y sería un compromiso que viera la sorpresa que le estoy preparando antes de tiempo. Cuando lo haya regalado, pondré una “fotico” buena para que se vea bien. Me hace ilusión la idea, ya que no la he visto por ningún blog, ni de aquí, ni de allí, ni de ningún sitio, una pequeña foto en una revista australiana. Por tanto lo dejo en suspense.

diumenge, 4 d’abril del 2010

Una de cors

Es nota que és Setmana Santa de relax, estic molt treballadora, feia temps que no tenia dues entrades tan seguides en el blog, el tinc molt abandonat. Per tant em poso al dia, no? Aquí tenim una quilt de cuna per una nena que es diu Sara, espero que hi reposi a gust i que la disfruti. A seguir amb el relax …!

Mosaic blog 2_AutoCollage_8_Images_5

Se nota que estamos en Semana Santa de relax, estoy muy trabajadora, hacía tiempo que no tenia dos entradas tan seguidas en el blog, lo tengo muy abandonado. Me pongo al día, ¿no? Aquí tenemos un quilt de cuna para una niñita que se llama Sara, espero que descanse a gusto y que la disfrute. Ala, a seguir con el relax…!!!

dissabte, 3 d’abril del 2010

Tortugueta…

Tortugueta martiritzada, probreta, així és com ha acabat la pobre després que acabessim de farcir-la la meva nena i jo. Per cert, que al martiri també hi ha col·laborat el meu fill.

Doncs bé, amb permís de Noèlia que té unes en el seu blog superxules, moltes gràcies, ahir vem improvitzar una tortuga d’agulles estupenda. Es fa en un momentet i superfàcil. Crec que m’enganxaré a la tortugamania, ja, ja!!!

Total1

Tortuguita martirizada, pobrecita, así es como ha acabado la probre después que acabáramos de rellenarla mi niña y yo. Por cierto, que al martirio también ha colaborado mi hijo.

Pues bien con permiso de Noelia que tiene unas superchulas en su blog, muchas gracias, ayer tuvimos que improvisar una tortuga de agujas estupenda. Se hace en un momentito y superfácil. Creo que me engancharé a la tortugamania, ja, ja!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...