dissabte, 25 de setembre del 2010

Veremar

Ahir vem anar a veremar i ens ho vem passar super. Pels nens va ser una nova experiència i la van disfrutar al màxim.

Ayer fuimos a vendimiar y nos lo pasamos super. Para los niños fué una nueva experiencia y la disfrutaron al máximo.

divendres, 24 de setembre del 2010

Nova revista!

Ja teniu la nova revista "Patchwork en casa"? Sinó, ja esteu correns a comprar-la al quiosc, és estupenda. A més al seu blog per celebrar la inauguració fan un sorteig de 5 lots de llibres Tilda i 50 revistes del nº1.

¿Ya teneis la nueva revista "Patchwork en casa"? Sino, corred a comprarla al quiosco, es estupenda. Además en su blog para celebrar la inauguración hacen un sorteo de 5 lotes de libros Tilda y 50 revistas del nº1.

dissabte, 18 de setembre del 2010

Treball d'aplicació

Què no arribo!!!!!!!!! Aviat neixerà la meva nebodeta i vull fer-li alguna cosa tan especial que no arribaré a temps, perquè quasi està aquí. M'agradaria que s'esperès una micona a que li acabi el meu regal. Això és una petita mostra del que estic fent.

¡Que no llego!!!!!!!!! Pronto nacerá mi sobrinita y le quiero hacer una cosa tan especial que no llegaré a tiempo, porque casi está así. Me gustaría que se esperara un poquito a que le acabe mi regalo. Esta es una pequeña muestra de lo que estoy preparando.

divendres, 10 de setembre del 2010

SAL en vermell!!!

Estic molt emocionada, perquè amb els anys que porto amb el meu blog i passejant per aquest món del patchwork, és la primera vegada que participo en un SAL. L'organitza "La Calaixera de Labors", és un Redwork de Nadal i té tan bona pinta, que no m'he pogut ressistir. Apunteu-vos!!!

Estoy muy emocionada porque con los años que llevo con mi blog y paseando por este mundo del patchwork, es la primera vez que participo en un SAL. Lo organiza "La Calaixera de Labors", es un Redwork de Navidad y tiene tan buena pinta, que no me he podido resistir. Apuntaros!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...