dissabte, 17 de novembre del 2007

Bosc d'arbres despullats

Avui he acabat aquest quadre, el trobo una miqueta trist i de colors massa... no sé m'ha sortit una miqueta soso de color, ara bé no el vull tocar gaire perquè això és que ha sortit i així es queda, com el mes novembre que és un mes una miqueta, com dir-ho de tràmit, solitari, de tardor, totes les fulles cauen i els arbres queden despullats.

Hoy he acabado este cuadro, lo encuentro un poquito triste y de colores un poco ... no sé, que ha quedado un poquito soso de color, aunque no lo quiero tocar mucho porque esto es lo que ha salido y así se queda, como el mes de noviembre, un mes de trámite, solitario, de otoño, todas las hojas caen y los árboles restan desnudos.

4 comentaris:

Anna Orduña ha dit...

a mi m'agrada molt, com l'època i el fred. És el que toca...

Ana Salom ha dit...

Hola, acabo de descobrir el teu blog. Dius que han obert una botiga prop de casa teva, es a Barcelona?

Laurasdream ha dit...

Bé, no sé si veuràs aquest comentari i com no tens cap blog relacionat, t'haig de comentar que la botiga que menciono és al barri de Sant Andreu a Barcelona, a mi m'agradaria dir-li el meu poble, ..., molt llarg d'explicar. La botiga en qüestió és de la franquícia del Fil d'or i hi ha moltes a Barcelona. Com a Sant Andreu anavem una miqueta curts de merceria, per tots aquells qui coneixo ha estat una alegria.

laurapatch ha dit...

A mí m'agrada, reflecteix l'hivern i els teus colors són els de l'hivern!!
Ja et vaig dir que quan jo vivia a Sant Andreu tb el reivindicava com a poble :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...