diumenge, 9 de desembre del 2007

El primer del Nadal

El primer treballet pel Nadal, copiant un model semblant d'una bona amiga meva, la Sandra, i un pare Noel de "Art to heart", m'ha sortit aquest mini quilt. Queda fantàstic darrera la porta d'entrada. Haig d'acabar de decorar el penjador, amb alguna estrella, lluna, o quelcom semblant. Haig de dir que els que ha fet Sandra, per ser els primers, li han sortit fantàstics. Des d'aquí l'animo a que faci més cosetes, ja que se li dòna molt bé.



El primer trabajo para Navidad, copiando un modelo de una buena amiga mia, Sandra, y un papá Noel de "Art to heart", ha salido este miniquilt. Queda fantástico detrás de la puerta de entrada. Tengo que añadir alguna decoración para la percha, tipo estrella, luna o algo parecido. Los quilts que ha hecho Sandra, siendo los primeros, le han salido fantásticos. Desde aquí la animo a que haga más cositas, ya que se le da muy bien.

5 comentaris:

mireia ha dit...

Hola Laura!
M'ha agradt molt aquesta combinació, jo tinc ganes de fer-ne un però ja se m'ha tirat el temps a sobre!! No se com he anat a parar al teu blog, però m'agrada molt i, si no et fa res, t'inclouré en els links del meu (que acabo de fer nou)!!!
una abraçada i ja ariré passant a veure quins cosetes fas!

PD: si vols visitar el meu blog és a: http://retallsdepatch.blogspot.com/

agus ha dit...

T'ha quedat molt bonico, m'agrade molt.

Com es nota que ja arriben els nadals,

ruthie ha dit...

Hola! gracias por tu comentario. Yo tb tengo un pequeño quilt navideño pero esta todavia sin terminar :-( creo que mas bien sera ya para el año que viene...
el tuyo quedo precioso!!
xoxox

laurapatch ha dit...

És molt bonic... estàs molt nadalenca :))

Grazia ha dit...

Muy bonito!!!!
Grazia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...