dimarts, 5 de febrer del 2008

On trobar entrades Festival Sitges 08?

Algú sap on puc comprar entrades anticipades pel festival de Sitges? No hi ha manera que trobi on. M'agradaria saber-ho perquè l'any passat amb el grup que anava hi havia qui no tenia l'entrada abans d'hora i vem tenir algún problema per veure les exposicions. I també voldria saber si a part dels cursets hi ha alguna exposició que no ens haguem de perdre.

¿Alguien sabe donde puedo comprar entradas anticipadas para el festival de Sitges? No hay manera que sepa donde. El año pasado tuvimos algún problema con el grupo que iba, ya que algunas no teniamos entrada y no en todas las exposiciones vendían. También quisiera saber si a parte de los cursillos hay alguna exposición que no debamos perdernos.

4 comentaris:

Anna S. ha dit...

Crec que en algún blog, parlàven de que a les botigues de patch en donaven ó veníen. De tota manera, jo vaig estar-hi fa 2 anys, i només recordo que s'haguéssin de pagar una ó dues exposicions de patch en concret. Potser en aquests dos anys ha canviat la història.... Però suposo que qui ens en podrà informar bé són gent com l'Anna OP ó la Rosa Patch que ténen comerç de patch.

cynthia korzekwa ha dit...

thank you for visting my blog and linking to me!

Bitri ha dit...

En fet a má me parece que venden anticipadas las entradas aunque supongo que si llamas a la asociación Española de Patchwork también te pueden informar.
Un saludo y a ver si nos vemos por allí.
;)

La Calaixera de Labors ha dit...

En la asociación Española de Patchwork tienen entradas.

Olga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...