dissabte, 31 de maig de 2008

Premi

No crec gaire ni en els premis i menys amb les cadenes aquestes de l'amistat, però Montse m'ha resenyat com un dels blogs que més li agraden i això és com un regal més que un premi. Per tant seguiré la "cadena".

El premi és als blogs que més t'agraden i les normes són:

1.- Referir la persona que te'l dóna amb el corresponent link i incloure la imatge del premi.

2.- Otorgar el premi a 7 blogs més.

Per tant els meus 7 blogs preferits són:
Anna OP, Capusitalinda, Fresa y Chocolate, Laurapatch, Más telitas, Raquel "Mis Labores", La tieta Rosa. Posaria una llista interminable de blogs, però són només set els que puc posar, haig de dir amb sinceritat que m'ha costat perquè en visito molts i tot m'agrada.


No creo mucho en eso de los premios y menos en las cadenas de amistad, pero Montse me ha reseñado como uno de los blogs que más le gustan y eso es más como un regalo que como un premio. Por tanto seguiré la cadena.

El premio es para los blogs que más te gustan y visitas asiduamente y las normas:

1.- Nombrar a la persona que te da el premio, su correspondiente link y la imagen del premio.

2.- Otorgar el premio a 7 blogs más.

Por tanto, mi 7 blogs preferidos son:
Anna OP, Capusitalinda, Fresa y Chocolate, Laurapatch, Más telitas, Raquel "Mis Labores", La tieta Rosa. Pondría una lista interminable de blogs, pero no puedo poner más, tengo que ser sincera y decir que me ha costado ya que visito muchos blogs y todo me gusta.

3 comentaris:

Ana Salom ha dit...

Gracies Laura, tens raó no tinc per costum seguir aquestes cadenes, pero mira, estic contenta de saber que t'agrada el meu blog.

Moltes gracies ;)

laurapatch ha dit...

Podria copiar exactament el que diu Ana... estic molt contenta del que dius del meu blog però no tinc costum de seguir aquestes cadenes... moltes gràcies!!!!

Noelia ha dit...

Hola Laura,
moltes gràcies per pensar en el meu blog, sempre fa molta il·lisió, però se'm fa molt difícil continuar pel fet d'haver d'escollir (és molt difícil).

Que tinguis bona setmana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...