dissabte, 14 de març de 2009

Sitges 2009

La meva sensació del festival de patchwork de Sitges, no és ni bona ni dolenta, per si algú vol saber la meva opinió personal. Trobo que el concurs no deixa de ser un concurs on tothom hi participa i per tant hi ha un gran ventall de gustos, tècniques i experiència ... que competeixen pel mateix. Crec que això és el de menys i pensant en que si jo hi participès, ja només pel fet, de veure exposat el meu treball em donaria per satisfeta. El que no m'ha agradat és veure una còpia d'un quilt de Leanne's House concursar, si fos ella, però no ho crec.


Mi sensación del festival de patchwork de Sitges, no es buena ni mala, por si alguien se pregunta cual es mi opinión personal. En el concurso participa todo el mundo, por tanto hay un gran abanico de gustos, técnicas y experiencia... que compiten por lo mismo. Creo que esto es lo menos importante y pensando en que si yo participara, solo por el hecho de ver mi trabajo expuesto, me daría por satisfecha. Lo que no me ha gustado nada es ver una copia de un diseño de un quilt de Leanne's House concursar, si fuera ella, pero no lo creo.

Pel que respecta a les exposicions, que són el que a mi més m'agrada, han estat molt correctes, ja que toquen tot tipus de tècnique i sempre veure coses tan perfectes és gratificant i molt educatiu. Des d'aquí voldria suggerir a l'organització, més espais o més grans, ja que ahir divendres era horroròs la gentada que hi havia. A aquest festival hi acudeix molta gent gran i pobres, més d'un feia una cara de sufocament bastant important.


Por lo que respecta a las exposiciones, que son lo que a mi más me gusta, han estado muy correctas, tocan todo tipo de técnicas y siempre es muy gratificante y educativo ver cosas tan bonitas y perfectas. Desde aquí querría sugerir a la organización más espacios o más grandes, ya que ayer viernes era horroroso la de gente que había. A este festival acude mucha gente mayor y pobres, más de uno hacía una cara de sofoco importante.


Pel que fa a la fira, haguès estat bé veure stands de diferents països, he trobat a faltar més francesos, altres vegades hi havien més, on eren els de "L'attelieur d'Isabel"?.Potser internet perjudica a aquells stands que venen el mateix que és tan fàcil trobar si saps on moure't per la xarxa. Ara bé vaig comprar algunes cosetes, eh?.


El meu grupet està desitjant tornar l'any que ve ... i jo també.


Respecto a la feria, me hubiera gustado ver más stands de diferentes paises, he encontrado a faltar más franceses, otras veces habían más, donde estaba "L'attelier d'Isabel"?. Puede que internet perjudique a aquellos stands que venden lo mismo que es tan fácil encontrar si te mueves por la red. Pero compre algunas cositas, eh?


Mi grupito de gente está deseando volver el año que viene ... y yo también.


4 comentaris:

Fils i robes ha dit...

Jo vaig tenir la mateixa sensació que tu ...m'ho passo bé ...però..penso que potser ja em de començar a ser més critics amb l'organització.Poques novetats en les botigues... poc espai per circular..m'agradaria trobar mes botigues de fora..les que hi també podem anar-hi durant l'any.En positiu les exposicions...em va agradar molt la de les plumes,molt original,molt maca.

Anònim ha dit...

Hola! Gracias por tu comentario y tus felicitaciones. Comparto contigo la opinion sobre el tamaño de los espacios pues encontre desaprovechado el del Mercat Vell con la Expo de Italia, encuentro que se podian poner biombos como he visto en muchas ferias y hubieran cabido muchas mas cosas. Yo hecho de menos tiendas de otros paises, pues asi hubiera habido mas variedad. FELICIDADES POR TU BLOG Gemma

Ana Salom ha dit...

A la fira hi van anar: Vent du sur, francesa, i uns húngars que venen cada any, amb molt feltre i teles i tints blaus, del seu pais. L'atelier d'Isabelle crec que només ve al Saló del hobby.

Petons,
Ana

Anònim ha dit...

Hola Laura,me llamo Montse y he visto que tienes una maquina de coser elna 6600. Yo me acabo de comprar una en la feria de Sitges. Me podrias decir como te va la tuya? Si has tenido algun problema?? Te mando mi correo anapatch@ozu.es
Muchas gracias.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...