divendres, 31 de juliol de 2009

Una de cuina!

Una de les gràcies de l'estiu, és guanyar una mica més de temps a les coses i si estàs una estoneta més fent una cosa, no ve d'aquí. Un exemple és la cuina, en el dia a dia no et pots desfogar i recrear-te en ella o bé pel temps o bé pel número de comensals. Avui m'he proposat fer un guisat de mandonguilles amb sípia i picada de xocolata que feia temps que no en menjavem. Com ha quedat amb molt bona pinta, una olor fantàstica i un gust mmmmm!!!!!! m'ha vingut de gust ensenyar-vos-el. La pena és que encara no és pot fer cap intercanvi cibernauta d'olors i gustos. Us imagineu? Seria brutal.
Una de las gracias del verano es ganar un poquito de tiempo a las cosas y si estás un ratito más haciendo alguna cosa, no pasa nada. Un ejemplo es la cocina, en el día a día no te puedes desfogar y recrearte en ella o bien por el tiempo o bien por el número de comensales. Hoy me he propuesto hacer un guiso de albondigas con sípia y picada de chocolate que hacia tiempo que no comiamos. Como me ha quedado con muy buena pinta, un olor fantástico y un gusto mmmmmmmm!!!!!!! he querido enseñaroslo. La pena es que aún no se puede hacer un intercambio cibernauta de olores y gustos. ¿Os imaginais? Sería brutal.

1 comentari:

Noelia ha dit...

Hola Laura,
haces muy bien en disfrutar del tiempo en cosas como esta. Seguro que en casa te lo agradecieron todos, porque es verdad que tienen una pinta......

Un saludo,
Noelia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...