divendres, 27 de novembre del 2009

Creativa - Decepció


Estic una mica decepcionada, i voldria la vostra opinió sobre si esteu d'acord o no sobre la impresió que m'ha causat la fira. Potser que faltès quasi la meitat d'estands que l'any passat? Al menys no hi ha hagut l'empatx de nina Tilda de les últimes fires, això és d'agrair, però he trobat que faltava un munt de parades importantíssimes: Nice Works, Fortopin, Servei Estació, etc...

Estoy decepcionada y querría vuestra opinión sobre si estais de acuerdo o no sobre la impresión que me ha causado la feria. ¿Puede que faltaran la mitad de estands del año pasado? Al menos no ha habido empacho de muñecas Tilda de las últimas ferias, esto es de agradecer, pero he hechado de menos un montón de paradas para mi importantes: Nice Works, Fortopin, Servei Estació, etc...

6 comentaris:

Anna ha dit...

Ahir vaig estar a creativa ,normalment sempre surto satisfeta de les fires, pero si que es veritat que hi faltavan stands i dels importants suposo que deu ser molt car montar una paradeta a la fira i els venedors si miren més.
I que bé que em descansat una mica de tildes , perque portem una temporada llarga que ha estat com un bombardeig .

Petons , Anna

ordinopatch ha dit...

Hola, jo vaig anar-hi ahir i ja per començar vaig trobar molt car l'entrada.Si que és veritat que hi havien menys stands que altres anys i he trobat que hi havia poques novetats. El que si em va agradar molt va ser l'exposició, quines peces mès maques!

hilary ha dit...

Hola Laura:
Avui he entrat al teu blog per primera vegada i ,francament, m'ha agradat molt tot el que he vist. Sbretot preque totesles labors tenen un fi practic i son molt boniques. he Alucinat amb les colxes dels Playmobils!! Realment es pot fer patchwork tant petit? Penso que mai podre fer-ho....
Bueno, resumint, felicitats pel teu bolg i per la teva traca
Petons

mamiblues (Fina) ha dit...

Estoy de acuerdo contigo sobre la feria,creo que se nota la crisis.
Yo esperaba encontrar unos tintes para microondas que ví el año pasado y ahora no recuerdo como era la marca, teñian fulares.
Me gusta mucho las cosas que haces.
saludos

Marta ha dit...

Hola Laura, jo no fa ni un any que vaig descobrir tot aquest món de les teles però m'he enganxat i de quina manera! He estat xafardejant el teu blog, estàs feta una artista! em va molt bé anar veient tot el que feu les expertes, així s'aprèn molt, ja que de classes per incompatibilitat d'horaris , no en puc fer. M'han robat el cor les colxes dels clics, ja,ja quina miniatura! De la creativa no puc opinar perquè és el 1r any que hi anava i em va semblar que hi havia molt scrap i jo volia trobar més teles...però vaja l'exposició valia molt la pena. T'aniré seguint!

ginesta ha dit...

Amb el teu comentari m'has fet pensar que no sé si a la nena de la manta li posaran Rut o Ruth... quina diferència hi ha?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...