divendres, 12 de març de 2010

Sitges 2010

Ja estem de tornada del passeig anual del patchwork. Encara que no hem tingut un bon dia per culpa del temps, el festival ha estat força bé, la qualitat dels treballs dins el concurs ens ha convençut gratament i com sempre les exposicions fantàstiques, a més haig d’agraïr una de tècnica japonesa que és una de les meves favorites.

Ya estamos de vuelta del paseo anual del patchwork. Aunque hemos tenido un mal dia por culpa del tiempo, el festival ha estado bastante bien, la calidad de los trabajos dentro del concurso, nos ha convencido gratamente y como siempre las exposiciones fantástica, a más tengo que agradecer la de técnica japonesa que es una de mis favoritas.

DSC00782DSC00778DSC00781

DSC00815 DSC00842 DSC00978

I més que segurament s’aniran veient per aquests fantàstics blogs que comparteixen amb mi aquesta adictiva afició.

Y más que seguramente se irán viendo por estos fantásticos blogs que comparten conmigo esta adictiva afición.

2 comentaris:

Ana ha dit...

Hola Laura! paseando de blog en blog me he encontrado con el tuyo y queria darte las gracias por fotografiar un quilt mio, es el de colorines de la foto de la derecha,espero que te gustara gracias otra vez un beso Ana

Noelia ha dit...

Hola Laura,
ahir vaig enviar-te un mail, no se si l'has llegit. El diseny de les tortugues no es meu, el vaig trobar fa temps, però com no recordo d'on el vaig treure no ho he posat al post.
Encara que fos meu, es clar que pots fer-les també, hi ara!! Per això són els blogs, per compartir!
Tinc moltes ganes de veure-les!

Bon cap de setmana!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...