dimecres, 21 d’abril del 2010

A mitges…

Sóc aquí, eh? Tinc cosetes a mig fer, no puc ensenyar bé la imatge perquè és un regalet per a algú que es passeja de tant en tant per aquí i seria una mica compromés que veiés abans de la data, la sorpresa que li estic preparant. Quan ja l’hagi regalat, posaré una “fotico” bona per a que es vegi bé. Em fa ilusió la idea, ja que no n’he vist per cap blog, ni d’aquí, ni d’allà, ni d’enlloc, una petita foto en una revista australiana. Per tant ho deixo en suspens.

2010-04-21 Agulles d'estendre_AutoCollage_9_Images

Estoy aquí, ¿eh? Tengo cositas a medio hacer, no puedo enseñar bien la imagen porque es un regalito para alguien que se pasea de tanto en tanto por aquí y sería un compromiso que viera la sorpresa que le estoy preparando antes de tiempo. Cuando lo haya regalado, pondré una “fotico” buena para que se vea bien. Me hace ilusión la idea, ya que no la he visto por ningún blog, ni de aquí, ni de allí, ni de ningún sitio, una pequeña foto en una revista australiana. Por tanto lo dejo en suspense.

4 comentaris:

Noelia ha dit...

Ainnnnx, que buena pinta que tiene!!!! promete muchooooo. ya tengo ganas de ver la fotico :)

Ya me gustaria a mi dedicarme a esto de diseñar, pero todo lo contrario (soy física y analista informático) nada que ver :)

Un beso.

Victòria ha dit...

Sí que té molt bona pinta. A veure si ho podem veure aviat. Petons.

Laurasdream ha dit...

Buenu! És una versió de la idea que he vist a la revista, ojalà fos un disseny des de l'inici meu. Potser posaré la foto de l'original amb la referència, juntament amb el meu.

Pepa ha dit...

Lauraaaaaaaaaaa, però si ets tu!!!!!!!!!!!!!!!!! No coneixia el teu blog!!!!!!!!!!!!!!!
T'acabo de veure fent un comentari en un altre i et vinc a visitar!!!!!!
Com et va la vida??? Tot be?????

Molts petonets artista!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...