dilluns, 3 de maig del 2010

Per fi!!!

Per fi he pogut acabar el que us havia promès que us ensenyaria. Haig d’explicar que el primer va ser un projecte i fa dies que el tenia acabat, però el resultat final no m’havia agradat, per tant el vaig refer. La idea, com ja us vaig comentar, la vaig treure d’un número de la revista Australian Country Threads. Bé! És un guarda-agulles d’estendre. Aquí els teniu, els que jo he fet i el de la revista:

Por fin he podido acabar lo que había prometido que os enseñaría. Tengo que explicar que el primero que hice fue un proyecto y hace días que lo tenía acabado, pero el resultado final no me gustó, por tanto lo rehíce. La idea, como ya os comenté, la cogí de un número de la revista Australian Country Threads. !Bien¡ Es un guarda-agujas de tender. Aquí los tenéis, los que yo he hecho y el de la revista:

DSC06524 DSC06514 DSC06518

Després de fer els brodats i les aplicacions oportunes a la tela principal, li he cosit una tela de la mateixa mida. Li he fet un forat, he introduït la tela secundaria deixant-la pel darrera restant el devant polit.

Después de hacer los bordados y aplicaciones oportunas en la tela principal, le he cosido una tela de la misma medida. He hecho un agujero, he introducido la tela secundaria dejándola por detrás y así dejando el delante pulidito.

DSC06500DSC06501 DSC06502  

DSC06505 DSC06506

Després li he brodat un adorno al voltant del tot el forat per on treurem i posarem les agulles. Seguidament afegim la tercera tela i les cosim totes juntes. Finalment li cosim un bies i unes tires per penjar la bosseta.

Después les he bordado un adorno alrededor de todo el agujero por donde sacaremos y introduciremos las agujas. Seguidamente añadimos la tercera tela y las cosemos todas juntas. Finalmente, le cosemos un bies y unas tiras para colgar la bolsita.

DSC06509 DSC06512 DSC06507 DSC06513 DSC06522

DSC06519

Bé, espero que a les destinataries els agradi. Crec que és força útil, al menys a mi m’agrada més que els típics cistells cutres de plàstic.

Bueno, espero que a las destinatarias les guste. Creo que es muy útil, al menos a mi me gusta más que las típicas cestas cutres de plástico.

Fins la pròxima…

Hasta la pròxima …

10 comentaris:

Pepa ha dit...

Aiiiiiiii Lauraaaaaa!!!!!!!!
M'encantaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
L'idea es genial i em fa falta.... i t'ha quedat fantàstic.
A veure si vaig acabant ufos i m'animo a fer-lo.....
Petonets.

Victòria ha dit...

M'agrada molt, és molt original i t'han quedat maquíssimes. Petons.

Anna ha dit...

Es genial , m'agrada molt.

Una abraçada , Anna

Marta ha dit...

Ostres, m'agrada més la teva que la de la revista! no hi falta detall, els brodats també t'han quedat molt bé, és moníssima tota ella, molt cuca. Felicitats pel resultat!!!!

Nuna ha dit...

Molt maca Laura !!!! m'encanta !!! té raó la Marta molt més bonica que la de la revista... ets una artista !!!!

Petonets

mundodetela ha dit...

Yo también creo que tu versión supera en mucho al original, me encanta. ¡Buen trabajo!

hilary ha dit...

Totalmente de acuerdo! Mucho más bonita que la cesta cutre de colores.... le has puesto algo para darle un poco de cuerpo? solo pregunto, porque digo yo que si no está llena no se apreciará lo bonito del diseño, no?
Saludos!

hilary ha dit...

Vaaaaaaaaaale, de hecho no me había fijado que se sujeta con dos pinzas así que queda bien seguro! A mi también me gusta más tu diseño que el de la revista.
He cambiado de trabajo y ahora voy a tener más tiempo de coser y publicar nuevas entradas...!

MONTSE ha dit...

Una bona idea questa bossa per les agulles d'estendra! gracies pel tutorial. Una abraçada

Noelia ha dit...

Hola!
que chulas!!! seguro que les han encantado, aunque como llego un poco tarde, las tendrán más que utilizadas :)
Desde luego, nada que ver con las de plástico!!

Un beso!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...