dilluns, 21 de juny de 2010

Una mica de knitting

Una mica de mitja, preparant la pròxima temporada de dansa per la meva nena, uns escalfadors. Així aprofito les fantàstiques agulles de bambú que em vaig comprar, no pesen i rellisquen superbé unes amb les altres, no s'ha de fer quasi res només ficar-les on toca, la resta la fan elles. Són agulles de fer mitjons, van en grups de cinc i són de vuit mides.


Van tan bé que encara que tinc metàliques de llargues normals i de ganxet des de fa dècades, m'he demanat un kit de vuit de cada, encara que les de ganxet estan trigant una mica en arribar. Una mica de paciència amb correus, no?.


Un poco de media, preparando la próxima temporada de danza para mi niña, unos calentadores. Así aprovecho las fantásticas agujas de bambú que me compré, no pesan y resbalan superbien unas con las otras, no se hace casi nada solo ponerlas donde toca, el resto lo hacen ellas. Son agujas de hacer calcetines, van en grupo de cinco y son de ocho medidas.


Van tan bien que aunque tengo metálicas largas y de ganchillo desde hace décadas, me he pedido un kit de ocho de cada, ahora bien, las de ganchillo están tardando un poquito en llegar. Un poco de paciencia con correos, ¿no?.

2 comentaris:

Pepa ha dit...

Hooooola Laura!!!!!!
També fas punt de mitja??????
Mare meva, toques totes les tecles!!!
M'agrada molt com t'han quedat i la teva filla estarà encantada i guapisima!!!!

Jo vaig començara l'any passat una manteta de punt tipo patch i encara no la he acabat....quin desastre"!!!

Mooolts petonets.

ginesta ha dit...

què bonics t'han quedat! segur que a dansa no n'hi haurà uns altres iguals...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...