dissabte, 25 de febrer de 2012

Tarda de dissabte

Que millor que berenar una mica diferent???? Un pastisset de fruits vermells.

Ingredients:

Massa: 300gr de farina, 150gr de mantequilla, 50gr d'aigua, un polssim de sal i un altre de sucre.

Farciment: 3 ous, 100gr de sucre, 200gr de nata i aroma de vainilla o del que volgueu, 300gr de fruits vermells congelats.

Amassar tots els ingredient per tenir una magnífica massa quebrada, envolicar-la amb paper film, deixar-la reposar a la nevera mínim dues hores.

Blanquejar els ous amb el sucre, afegir la nata i l'aroma.

Fornejar previament la massa quebrada uns 25 minuts a 180°. Refredar-la.

Els fruits vermells previament descongelats, els coloqueu per sobre la massa i poseu per sobre els ingredients batuts.

S'introdueix al forn 160° uns 60 minuts, fins que qualli.

Taxan!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...