dissabte, 17 de març del 2012

Una de cuina

Em costa molt postejar, no porto un bon ritme. Però com ahir em van venir ganes de fer bunyols de vent... Avui m'he decidit i he volgut compartir-los de manera virtual.

INGREDIENTS:

125 gr. Llet
125 gr. Aigua
50 gr. Manteca
50 gr. Mantequilla
150 gr. Farina
4/5 ous depenent de la mida
Sucre

Posar a escafar els líquids amb la manteca i la mantequilla fins la total disolució. Apartar del foc i abocar de cop la farina sense deixar de remenar, deixar refredar un micona. Aleshores anar afegint un a un els ous i no deixar de remener. No afegir el següent ou fins que l'anterior no estigui integrat a la pasta.

Quan tingui la consistencia entre crema i massa estarà al punt. Tindrem l'oli calent i anirem posant cullarades que s'aniran inflant i girant soles. Ja tenim els bunyols a punt per enfarinar de sucre. Bon profit!!

Me cuesta mucho postear, no llevo un buen ritmo. Pero ayer me quedé con las ganas de hacer buñuelos de viento... Hoy me he decidido y he querido compartirlos de manera virtual.

INGREDIENTES:

125 gr. Leche
125 gr. Agua
50 gr. Manteca
50 gr. Mantequilla
150 gr. Harina
4/5 huevos depenende de la meda
Azucar

Posar a calentar los líquidos con la manteca y la mantequilla hasta la total disolución. Apartar del fuego y abocar de golpe la harina sin dejar de remover, dejar enfriar un poquito. Entonces añadir uno a uno los huevos y no dejar de remover. No añadir el siguiente huevo hasta que el anterior no esté integrado a la pasta.

Cuando tenga la consistencia entre crema y masa estará a punto. Calentaremos el fuego, pondremos cucharadas de pasta que se iran inchando y girando solas. Ya tenemos los buñuelos a punto para rebozarlos de azucar. Buen provecho!!


1 comentari:

Pepa ha dit...

Ara mateix guardo la recepta pq em tornen boja i els trobo a faltar tant!!!!
Un altre petó.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...