dilluns, 17 de setembre del 2007

Compres

Avui han obert una botiga nova de labors molt a prop de casa. No he pogut ressistir i he hagut de endur-me alguna cosa. M'ha interessat molt un llibre de paper piecing que és una tècnica que encara no he provat. M'han regalat un fast quarter de batik que he pogut triar jo mateixa. Estic encantada, tenir tan a prop una botiga de patchwork és com si m'haguessin fet un gran regal.


Hoy han abierto una tienda nueva de labores muy cerca de casa. No he podido resistir la tentación de comprar cosas. Me ha interesado mucho un libro de paper piecin técnica que aún no he provado. Me han regalado un fast quarter de batik que he podido escoger yo misma. Estoy encantada, tener una tienda de patchwork tan cerca es como si me hubieran hecho un gran regalo.

5 comentaris:

Anna Orduña ha dit...

Hola Laura,
sempre fa ilusió saber que tens un lloc on poder xafardejar les últimes novetats.
Felicitats per les compres.
Quan sàpigues que faràs amb el batik, diga-m'ho, perquè jo en tinc uns quants i no m'acabo de decidir què fer amb ells, vol d'oques, log-cabins... les tinc sobre de la taula i me les vaig mirant, però no hi ha res que m'inspiri lo suficient com per llançar-m'hi.

Reina ha dit...

Ei Laura, no serà el Fil d'Or del Carrer gran, oi?

Ade l'estiu vaig passar i vaig veure que l'estaven a punt d'obrir, aviam si en breu vaig a visitar-la pq la tinc força a prop, soc de La Pau però els meus sogres de St. Andreu i anem sovint!!!

Jo al final amb els batiks m'estic fent un bolso per anar a la platja!!!

Blanca ha dit...

Pues si, está muy bien porque te permitirá estar al tanto de las novedades, pero...para mí sería un peligro...ja,ja..
Saludos.

la.lluna.d.abril ha dit...

És fantàstic poder tenir una botigueta per fer el tafaner, i més si tenen coses maques. No se si et pot interessar però estic organitzant un intercanvi de tovallons per decoupage
http://lallunadabril.blogspot.com
Ens veiem

Jessica ha dit...

Laura un on esta aquesta tenda yo visc a láltra banda de la meridiana y sempre pasejo per sant andreu i m´agradaria chafardejar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...