dimarts, 23 d’octubre del 2007

Sunbonnet

Fa temps que volia fer una aplicació de "Sunbonnet", és a dir, d'aquestes nines encantadores que recorden tan a "La casa de la pradera" i a aquella nina que hi havia quan era petita i que es deia també Laura. Quantes coincidències, no?, totes ens diem igual. Bé, començar un quilt amb aquest tema era convertir-lo amb un UFO, i de moment no trobava destinació. Però, 'altre dia vaig anar a comprar a un outlet prop de casa. La meva filla necessitava un xandall per l'escola i allí vaig trobar una oferta boníssima, i no era "rosa", l'únic problema estava en que la samarreta era una miqueta gran. Aleshores vaig pensar que tallant per aquí i per allà la deixaria a la mida, però que a tres euros valia la pena. De repent vaig recordar les sunbonnets, taxan! i si li ficava una en mig de la luxosa samarreta? Perfecte!
Hace tiempo que quería hacer una aplicación "Sunbonnet", es decir, una de aquellas encantadoras figuras que recuerdan a "La casa de la pradera" y a aquella muñeca de mi infancia y que también se llamaba Laura. ¡Cuantas coincidencias!, ¿no?, todas nos llamamos igual. Bien, empezar un quilt con este motivo era convertirlo en un UFO, y de momento no encontraba destino o destinatario. Pero el otro dia fui a comprar a un outlet cerca de casa. Mi hija necesitaba un chandal para la escuela y allí encontré una oferta estupenda y no era "rosa", el único problema radicaba en que la camiseta era un poco grande. Entonces pensé que si cortaba por aquí y cortaba por allá la dejaría perfecta, y que a tres euros valía la pena. De repente recordé las sunbonnets, ¡tachán! ¿Y si ponía una en medio de la lujosa camiseta? ¡Perfecto!

3 comentaris:

Mis Labores ha dit...

Te ha quedado estupenda, yo quiero realizar una para mi hermana pero tengo tantas cosas que hacer que no encuentro el momento. Gracias por visitar mi blog.

Anna Orduña ha dit...

t'ha quedat moníssima, la teva filla serà la més mona de la classe de gimnàsia, jajaja. Segur que estarà estupenda.

la.lluna.d.abril ha dit...

Preciosa!!La meva mare en va fer-ne una de semblant en un vestit quan jo era petita. Quins records!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...