dimecres, 7 de maig del 2008

Us presento ...

Aquí teniu a la meva nova amiga, es diu Elna 6600 i fa un goig. Espero poder aprendre a fer anar el màxim possible de coses, en té tantes per fer, no sé si tindré prou vida per fer-les totes. No és una Bernina però se li assembla força. Té 10 peus, inclosos el de doble arrastre i el de brodat lliure, que no sé si m'atreviré a fer-lo anar. Bé tantes coses que fa vertígen. Ja us aniré explicant i ensenyant.


Aquí teneis a mi nueva amiga, se llama Elna 6600 y tiene muy buena pinta. Espero poder aprender a hacer el máximo de cosas, tiene tantas que no sé si tendré suficiente vida para hacerlas todas. No es una Bernina pero se le parece bastante. Tiene 10 pies, incluidos el de doble arrastre y el de bordado libre que no sé si me atreveré a utilizarlo. Bueno, tantas cosas que da vértigo. Ya os iré explicando y enseñando.

8 comentaris:

Noelia ha dit...

Hola,
jo també tinc una Elna, la Pro Quilters Dream. Vaig provar-la i em va agradar més que la Bernina, és qüestió de gustos. Estic supercontenta i suposo que tu també :)

Ja veuràs què bé!!!!

ginesta ha dit...

Segur que li treus molt de partit!! :) Jo fins que no tingui un pis més gran no la podré tenir, però de moment me la guarda la meva mare...

laurapatch ha dit...

Doncs ja saps el que et toca, a practicar i a tocar tots els botons, sense por, jejejejeje.
M'han parlat molt bé de les Elna, segur que disfrutaràs amb ella!!!!

Anna Orduña ha dit...

encantada de coneixer a la nova incorporació a la família. Segur que li treus molt de suc.
A practicar!!!!
petonets,
anna

MONTSE ha dit...

Hola, jo encara no hem llanço amb una màquina d'aquestes, hem fan una mica de respecta, igual mes endevant. El bolso per la teva mare es precios! m'agraden molt els colors que hi has posat. Una abraçada

MONTSE ha dit...

M'en olblidaba, ja aniràs explicant els resultats amb la pràctica de la màquina, la veritat es que es una chulada!! noia es que només es parla de les Bernina i Husqkbarna i sembla que no existeixi altre cosa. Felicitats!

MONTSE ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari i per passar pel meu blog, t'afageijo al meu blog, tens coses molt maques que val la pena que veigi tothom. Un peto

Anònim ha dit...

Hola,
Espero que la gaudeixis molt, jo també m'he comprat una Elna, la 7300 i ara estic practicant en l'estones que em deixa la família.
Es la meva primera màquina de cosir i per tant no en sé, però aquestes màquinas van gairabé soles, i com diuen es qüestió d'anar tocant botons i a practicar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...