divendres, 29 de febrer del 2008

Per fi Sitges

Per fi Sitges ... i en un dia amb un clima tan maco. Primer donar gràcies a Anna OP de Filart que molt amablement m'ha saludat tenint moltíssima feina en el seu estand de la fira. M'ha fet molta il·lusió, estava superemocionada i nerviosa, era el primer cop que coneixia en persona a una bloguera amb la que intercanvio impresions.

Després de la Fira, hem anat a les exposicions. La veritat veritat és que no m'ha desagradat gens veure tot el que he vist, com aquest mon del patchwork m'encanta, no ha estat cap decepció, al contrari. El que voldria remarcar és que l'any passat em va captivar i sorprendre molt més tot el que hi havia des del concurs fins les exposicions. Invito des d'aquí a tothom que passi a veure tot el que hi ha que és molt i en "cantiduvi" i per a gustos colors o patchwork. Aquests quilts han estat els meus favorits, algún altre més, encara que em falta decidir-me. El del "Laberinto del Fauno" és de MARGA BARRIO.


Por fin Sitges ... y en un día con un clima tan bueno. Primero dar gracias a Anna OP de Filart que muy amablemente me ha saludado teniendo mucho trabajo en su estand de la feria. Me ha hecho mucha ilusión, estaba superemocionada y nerviosa, era la primera vez que conocia en persona a una bloguera con la que intercambio impresiones.

Después de la Feria hemos ido a las exposiciones. La verdad verdad es que no me ha defraudado nada de lo que he visto, como todo lo que es patchwork me encanta, no me ha decepcionado, más al contrario. Lo que quisiera remarcar es que el año pasado me cautivo y sorprendió mucho más todo lo que vi, tanto las exposiciones como el concurso. Invito desde aquí a todo el que quiera pase a ver todo lo que hay que es mucho y en "cantiduvi" y para gustos colores o patchwork. Estos quilts son mis preferidos aunque alguno más falte poner, me falta decidirme. El del "Laberinto del Fauno" es de MARGA BARRIO.

7 comentaris:

LOS JOYS ha dit...

LA OBRA QUE PUBLICAS "EL LABERINTO DEL FAUNO" ES DE MARGA BARRIO, ES UNA MAGNIFICA ARTISTA, APARTE DE SER MI PROFESORA.

LA OBRA ES ESTUPENDA QUE PENA QUE NO SE LO RECONOCIERAN

Nuna ha dit...

Hola Laura,

primer de tot l'enhorabona pel BLOG ! m'ha agradat molt llegir el que escriviu i sobretot veure que malgat " la vida que portem" encara hi ha il.lusió i apreci per les coses autèntiques i fetes a ma,les labors,les manualitats...

Jo també he tornat fascinada de SITGES, no, que dic, ho he de posar en majúscules, FASCINADA !!! de tot el que vaig veure, gracies per encomanar-me les ganes d'embrancar-me en el Patchwork, avui mateix ja he tallat les teles que vaig comprar a la Fira i dilluns començo a cosir !!!

Prometo ensenyar-vos el resultat final, perque d'alguna manera o altre t'ho hauré d'agraïr.

Bona nit a tothom,petons i endavant !!!!

Núria

Noelia ha dit...

Hola bon dia,
també aquesta obra ha estat una de les meves preferides. Crec que hi havia diferència de nivell entre els quilts, però trobo que està molt bé, perquè així anima a la gent a que hi participi.

Anònim ha dit...

Los joys,A Marga Barrio por su espectacular obra "El Laberinto del Fauno" le otorgaron en la cena del sábado dos premios el de votación popular y un accésit. En mi opinión se merecía otros superiores pero por lo menos no se quedó sin el reconocimiento a su trabajo.

Ana Salom ha dit...

Els preus de les tanques que vaig comprar, son els que trobo a botigues franceses, aquí no he trobat aquestes tanques, i pels fils tintats, no vaig preguntar...

Anna Orduña ha dit...

hola laura, gràcies a tu per passar-te. em va fer molta il.lusió coneixe't. Per cert, com ja et vaig dir, la bossa és xulísima.
petonets,
anna

MONTSE ha dit...

Hola Laura! si tens rao, ha sigut molt wapa l'exposició d'aquest any. Jo hi he anat el dissabte. Tens un blog molt bonic. Una abraçada. Montse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...